За нас

Добри идеи за всичко

Добре дошли!

„Няма нищо по-добро, от добра идея“

Това е мотото, което ръководи работата ни. Добра идея е това, което прави нещата различни и уникални.

Обединяваме полета на творчеството с техническите постижения, съчетаваме опита с духа на новото време за получаване на добър продукт.

Идеята е нещо, което не може да се пипне, но когато в един продукт е заложена добра идея той се отличава от всички други със своята уникалност, стил и ефективност.

 

История на Viatan Systems Co

Viatan Systems Co е създадена през 1999 година. През годините фирмата е предлагала услуги в областта на уеб и графичния дизайн и строително проектиране.

Интересното е, че това за  което са търсили съдействието ни в една или друга област е добрата идея. Мотото на  Viatan Systems Co  „Няма нищо по-добро, от добра идея“ е измислено още в процеса на създаване на фирмата, но времето показа, че това е и нейна същност. През годините членовете на семейната фирма се развиваха всеки в своята област, за да се получи добър екип.

Интересни факти

От начало фирмата беше създадена за да може една бъдеща майка, да работи от вкъщи.  Времето мина и детето, заради която беше създадена фирмата вече порасна и е участник в нея – кръговрата на нещата.

Вижте  членовете на нашия екип и какви услуги предлагаме.

За контакти ни пишете на

viatan_s@abv.bg

 

Всички идеи в сайта са собственост на Viatan Systems Co, копиране и възпроизвеждане без съгласие на авторите е забранено!

 

Вашият коментар